ΜΥΡΑ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΑ ΜΥΡΑ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ
5/12 – 9/12/23

FETHIYE ΛΙΒΙΣΙ – ΚΑΣ – ΜΥΡΑ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ – ΑΤΤΑΛΕΙΑ

Και φέτος στην γιορτή του Αγίου , όπου θα  λειτουργήσει ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης ΜΥΡΩΝ  κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ  στην εκκλησία οπού ήταν Αρχιεπίσκοπος o ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, υπηρέτησε και βοήθησε τους συμπατριώτες μας στα ΜΥΡΑ  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΑΛΕΙΑ.

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Συγκέντρωση στο λιμάνι 10:00.

Αναχώρηση για Φετιγιέ με το καταμαράν  στις 12:00.

Αφιξη ,έλεγχος  και άμεση αναχώρηση για το ΚΑΣ  (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΦΥΛΛΟΣ ) ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ!!!!!!!!!!!

Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία της πόλης δείπνο διανυκτέρευση

Αναχώρηση 08:30 για τα ΜΥΡΑ για  να παρακολουθήσουμε την θεια λειτουργία  χοροστατούντος του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΥΡΩΝ κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ. ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΥΞΗ.

Μετά την θεία λειτουργιά  θα πάμε στον αρχαιολογικό χώρο των ΜΥΡΩΝ  με το καταπληκτικό αρχαίο θέατρο και τους  λαξευτούς τάφους !

Στη συνέχεια αναχωρούμε για την πανέμορφη αγαπημένη πόλη ΑΤΤΑΛΕΙΑ την πιο τουριστική πόλη της Τουρκίας πού πραγματικά θα αγαπήσετε γιατί θα δείτε πολλά  στοιχεία   του Αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού   αλλά  και  των Ελλήνων πού έζησαν εκεί όπως είναι το Παλιό  λιμάνι με τα ανακαινισμένα Ελληνικά σπίτια  και αρχοντικά, σήμερα σπουδαίο  σημείο της Αττάλειας που επισκέπτονται όλοι οι τουρίστες.

Θα φθάσουμε σε δύο ώρες περίπου τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας .

Μπορούμε μετά το δείπνο να  περπατήσουμε στην παλιά πόλη  με τα Ελληνικά σπίτια μέχρι την Μαρίνα όπου υπάρχουν πάρα πολλά καταστήματα, ταβέρνες και  καφετέριες να πιούμε την μπύρα μας.

Μετά το πρωινό επιβίβαση στο πούλμαν μας για να γνωρίσουμε την όμορφη Αττάλεια. Περιήγηση της πόλης  από τους κεντρικούς δρόμους και από τον παραλιακό όπου  έκθαμβοι  θα μείνετε από την ομορφιά του τοπίου  και από τα έργα αναβάθμισης όλου του παραλιακού  χιλιομέτρων δρόμου, της πλαζ , των πάρκων!!!

Μία στάση για καφέ και ψώνια στο εξαιρετικό ΜALL MIGROS, όπου πραγματικά  θα βρείτε εξαιρετικά ποιοτικά ψώνια .Επιβίβαση στο πούλμαν και θα σας πάμε τώρα σε ένα πολύ όμορφο σημείο της ΑΤΤΑΛΕΙΑΣ με τους καταρράκτες  .Πολύ όμορφο τοπίο και ένα  περιποιημένο πάρκο. Εκεί θα μπορέσουμε να  φάμε τις νόστιμες  παραδοσιακές πίτες με τυρί  και  σπανάκι και να ψωνίσουμε όμορφα σουβενίρ.

Στην επιστροφή μας μπορούμε να σταματήσουμε σε εργοστάσιο για δερμάτινα όπου μπορείτε να αγοράσετε ποιοτικά εκλεκτά δερμάτινα ή και ακόμη πολλά άλλα είδη.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Μετά το δείπνο προτείνουμε να πάμε σε ένα συμπαθητικό κεντράκι με μουσική που πήγαμε στο προηγούμενο ταξίδι και περάσαμε πάρα πολύ ωραία!!!

Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για το FETHIYE (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΡΗ). Μία όμορφη διαδρομή από άλλο δρόμο, από τα βουνά και θα φθάσουμε περίπου σε 3 ώρες. Εκεί θα έχουμε τον χρόνο να επισκεφτούμε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΧΩΡΙΟ ΛΙΒΙΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ  ULU DENIZ.

Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ προτείνουμε να πάμε  στην ψαραγορά του ΦΕΤΙΓΕ να φάμε φρέσκε ψάρια  και όμορφους μεζέδες.

Συγκέντρωση στο λιμάνι για την αναχώρηση μας στις 08:30

Άφιξη στη Ρόδο περίπου στις 10:30

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ