ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

29/11 – 3/12/23
5 ΜΕΡΕΣ

ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 30/11

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

ΤΙΜH ΑΝA AΤΟΜΟ

ΠΤΗΣΕΙΣ

Εμείς προσέχουμε πολύ την ποιότητα και την ασφάλεια των φίλων μας πού μάς ακολουθούν τόσα χρόνια γιατί μάς εμπιστεύονται!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Άφιξη στην ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ την αγαπημένη πόλη των Ελλήνων.

Συνάντηση με τον ξεναγό μας στο αεροδρόμιο και μεταφορά με το πούλμαν στο ξενοδοχείο μας.

Τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος να περπατήσετε στον διάσημο δρόμο του ΠΕΡΑΝ (ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ). Σήμερα χιλιάδες κόσμος επισκέπτονται τον πεζόδρομο ISTIKLAL με αμέτρητα εστιατόρια ταβέρνες ,ζαχαροπλαστεία, καταστήματα πολυτελείας με πολύ καλές τιμές ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΨΏΝΙΑ.

08.30 Αναχωρούμε με τον ξεναγό μας για την επίσκεψη μας στο Πολυτελέστατο παλάτι ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΞΕ όπου έζησε ο τελευταίος Σουλτάνος και ο ΑΤΑΤΟΥΡΚ.

Μετά το παλάτι θα μεταφερθούμε στο ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ όπου θα παρακολουθήσουμε την εορταστική θεια λειτουργία της εορτής Του Αγίου Ανδρέα στον ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την σπουδαία εκκλησία της Παναγίας των Βλαχερνών όπου έψαλαν για πρώτη φορά τον ΑΚΑΘΙΣΤΟ ΥΜΝΟ και μετά σε μία άλλη σπουδαία εκκλησία επίσης στη ΜΟΝΗ ΖΩΟΔΟΧΟΥ πηγής ΜΠΑΛΟΥΚΛΙ όπου είναι οι τάφοι όλων των ΠΑΤΡΙΑΡΧΩΝ.

08.30 αναχώρηση από το ξενοδοχεία μας για να πάμε στο λιμάνι να πάρουμε το καράβι για ένα όμορφο ταξίδι στη θάλασσα του ΜΑΡΜΑΡΑ όπου είναι τα πανέμορφα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΣΑ και ζούσαν ΕΛΛΗΝΕΣ εκεί στα εξοχικά τους σπίτια.

Στο μεγαλύτερο νησί στην Πριγκηπο θα έχετε τον χρόνο να κάνετε τον γύρο με τα ηλεκτρικά αυτοκινητάκια που έχουν τώρα, γατί πριν η βόλτα αυτή γινότανε με άμαξες με άλογα.
Αξίζει γατί στη βόλτα αυτή θα θαυμάσετε τα πανέμορφα ξύλινα σπίτια και αρχοντικά. Στην επιστροφή σας μπορείτε να φάτε μεζέδες η ψάρια στα ταβερνάκια που είναι πάνω στην θάλασσα, αφού βέβαια ελέγξετε τις τιμές.

Επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη νωρίς το απόγευμα.

Το βράδυ μπορείτε να λάβετε μέρος στην προαιρετική έξοδο για διασκέδαση σε κέντρο με μουσική international Ελληνικά Τουρκικά και διεθνή τραγούδια από εξαιρετικό τραγουδιστή, χορευτικά από μπαλέτα με παραδοσιακούς χορούς και όμορφες κοπέλες στους χορούς ΟΡΙΕΝΤΑΛ. Περιλαμβάνει την μεταφορά στο κέντρο ,δείπνο με ένα μπουκάλι κρασί τα δύο άτομα η 2 μπυρες το άτομο.

Η αναχώρηση είναι στις 20.30 και η επιστροφή γύρω στις 23.30

Η Τιμή είναι μονό 35 € το άτιμο. Καλό είναι να κλείσετε από Ρόδο για να έχουμε και τραπέζι μπροστά.

09.00 Αναχώρηση για την κλασική ξενάγηση με επίσκεψη στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ όπου για 1000 χρόνια ήταν η πιο σπουδαία εκκλησία στο κόσμο και είναι μέχρι σήμερα. Χιλιάδες κόσμος την επισκέπτονται κάθε μέρα γατί ότι και αν κάνουν είναι Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!!!!!!

Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε την ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΕΡΝΑ πού ήταν 3 χρόνια κλειστή και μόλις άνοιξε εξαιρετικά ανακαινισμένη. Είναι το δεύτερο σπουδαίο μνημείο της ΠΟΛΗΣ μετά την Αγία Σοφία. Πού πραγματικά θα θαυμάσετε!!!!!!!!!!!!

Ξενάγηση στον αρχαίο Ιππόδρομο και θα συνεχίσουμε να γνωρίσετε ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ GRAND BAZAR (KAPALI TSARSI) με τα 4.500 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. Βέβαια για ψώνια είναι καλυτέρα πάνω στον πεζόδρομο της ΙΣΤΙΚΛΑΛ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟ ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ ΒΑΡΑΝΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ. Θα τελειώσουμε με μια όμορφη κρουαζιέρα στο ΒΟΣΠΟΡΟ, για να θαυμάσουμε τις πανέμορφες πανάκριβες βίλες και παλάτια κτισμένα πάνω στην θάλασσα στην ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, πραγματικά μία εξαιρετική εμπειρία!!!!!!!!!!

Το πρωι εχετε λιγο χρονο να συμπληρώσετε τα ψώνια σας!!!

Αναχώρηση στις 12.30 για το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

Πτήση για την Αθηνά και μετά για Ρόδο.