ΜΥΤΙΛΗΝΗ - ΣΜΥΡΝΗ

Υπέροχη θρησκευτική εκδρομή , με την εξαιρετική οργάνωση μας για να φθάσουμε εύκολα στην ΜΥΤΙΛΗΝΗ, μέσω της αγαπημένης πόλης των ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ !!!Θα προσκυνήσουμε στον Άγιο Ραφαήλ ,στον Αρχάγγελο Μιχαήλ - ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ ,και θα γνωρίσουμε το όμορφο νησί με εκδρομές!!!

Αναχώρηση: 15 Ιουνίου 2023 

Επιστροφή: 20 Ιουνίου  2023

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 Αναχώρηση από την Ρόδο στις 09.00. Άφιξη στο Μαρμαρις σε μία ωρα και δέκα λεπτά. Μετά τον έλεγχο, άμεση επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Σμύρνη .Πρώτη στάση για καφέ και λίγη ξεκούραση στα Μούγλα.

Μετά μία όμορφη διαδρομή  μέσω ΑΙΔΙΝΙΟΥ θα φθάσουμε  νωρίς το απόγευμα στην αγαπημένη Σμύρνη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο

μας. Ελεύθερος χρόνος. Μετά το δείπνο βόλτα στον παραλιακό διάσημο δρόμο της Σμύρνης το  CORDON  με  τις καφετέριες τις ταβέρνες και την νυχτερινή ζωή της Σμύρνης.

Νωρίς το πρωί μετά το πρωινό μας μεταφορά στο λιμάνι της Σμύρνης και επιβίβαση στο καταμαράν που συνδέει την Σμύρνη

κατευθείαν με την Μυτιλήνη. Θα φθάσουμε στις 10.30 στην Μυτιλήνη. Το πούλμαν  με την ξεναγό μας θα μας  περιμένει για να κάνουμε την πρώτη γνωριμία μας με το όμορφο νησί .

Θα επισκεφτούμε  στην πόλη  την Μητρόπολη του νησιού και τον

Ναό του Αγίου Θεράποντος  .Στην συνέχεια  επιβίβαση στο πούλμαν

για την εκδρομή μας  στην ΑΓΙΑΣΟ όπου θα προσκυνήσουμε στην

Εκκλησία της Παναγιάς και θα έχουμε  χρόνο να γνωρίσουμε την

Κωμόπολη της Μυτιλήνης. Θα συνεχίσουμε με την επίσκεψη μας στο χωριό Τρίγωνα και  θα καταλήξουμε  στο ΠΛΩΜΑΡΙ, όπου θα μπορέσουμε να  σταματήσουμε σε ταβέρνα να φάμε  όμορφους μεζέδες . Επιστροφή στην πόλη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας  ελεύθερος χρόνος διανυκτέρευση.

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας στις 09.30 για την επίσκεψη  και προσκύνημα στον ΑΓΙΟ ΡΑΦΑΗΛ, θα συνεχίσουμε με το προσκύνημα μας στην εξαιρετική επίσης εκκλησία του  Αρχάγγελου Μιχαήλ  ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ Θα περάσουμε να γνωρίσουμε το διάσημο Πανέμορφο χωριό  ΜΟΛΥΒΟΣ  ,και θα σταματήσουμε για γεύμα στην ΠΕΤΡΑ. Στην επιστροφή μας θα περάσουμε από το χωριό ΚΑΛΟΝΗ ,διάσημο και για τις εξαιρετικές σαρδέλες ΚΑΛΟΝΗΣ που θα φροντίσουμε  να αγοράσουμε. Επιστρέφουμε στην Πόλη Ελεύθερος  χρόνος .διανυκτέρευση.

ΣΗΜΕΡΑ  Θα κάνουμε μία περιήγηση της Σμύρνης ,θα φτάσουμε μέχρι το ΚΟΡΔΕΛΙΟ  και την ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ   με τις μεγάλες πολυκατοικίες, τα πάρκα , τις βίλες  και θα επιστρέψουμε στο κέντρο της πολης  όπου   θα έχουμε όλο το χρόνο να απολαύσουμε  την αγαπημένη  ΣΜΥΡΝΗ. να περπατήσουμε  στην πόλη ,να πάμε στην Ελληνική Γειτονιά με τα Ελληνικά σπίτια  , να ανάψουμε κεράκι στο εκκλησάκι της Αγίας Φωτεινής και να πάμε για ψώνια στην πάμφθηνη αγορά της .

Στις 14.00 θα έχουμε προαιρετική εκδρομή  να επισκεφτούμε την Όμορφη τουριστική πόλη πού βρίσκεται απέναντι από την ΧΙΟ το ΤΣΕΣΜΕ και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ  ΑΛΑΤΣΑΤΑ που το ονομάζουν  ΜΥΚΟΝΟ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ μια και ο δήμαρχος φρόντισε να φτιάξει  ΜΥΛΟΥΣ για ντεκόρ .

Το βραδύ μετά το δείπνο θα πάμε  προαιρετικά στο CORDON να πιούμε την ΜΠΥΡΑ ΕΦΕΣ η κάποιο άλλο ποτό.

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Μαρμαρίς. Άφιξη σε 4 ώρες Ελεύθερος χρόνος  στο Μαρμαρίς  μέχρι τις 16.00  Οι  βαλίτσες μας θα είναι μέσα στο πούλμαν μέχρι την ώρα  που θα μας μεταφέρει στο λιμάνι. . Αναχώρηση για Ρόδο στις 17.00  άφιξη  18.οο

 ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

Voco  Hotel  (ex.Holiday Inn Clichy 4*)

  • Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο 695 €                                                            
  • Τιμή σε μονόκλινο 900€                                                                      
  • Τιμή παιδική σε τρίκλινο δωμάτιο(έως 12 ετών)  500€                                                                          
  • ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ (ΡΟΔΟΣ-ΑΘΗΝΑ-ΡΟΔΟΣ ) 130 €